fredag 23. juli 2010

Fiskeklubben i Santos

Fiskeinteressen er tydeligvis stor og her i innløpet til Santos har den lokale fiskeklubben sitt eget standsmessige klubbanlegg (pesca betyr fisk).
Det som er mer forunderlig er at vi i de fleste havnebyer ser folk står og fisker, gjerne helt innerst i havnebassenget hvor vannet er så forurenset at man nesten kan gå på det. Vet ikke om vi ville hatt fangsten til middag akkurat. Mulig at de har noen husdyr som skal avlives, men når vi tenker oss om, så er det egentlig veldig lite katter her…..
Nå er det faktisk en del fisk i mange havner. Det blir vel som måkene, de er vel naturens renovasjonssystem. De hopper og spretter, mulig fordi at de må opp og puste innimellom, ikke vet vi.
Lillian skvatt til i går formiddag da hun plutselig fikk se at det var folk i mørket under brygga like ved. Det viste seg å være en kar som satt i en båt og fisket. Antagelig fint og svalt i skyggen. Etter en stund krabba han opp med en bærepose halvfull av fisk. Sikkert fint å komme hjem til kona med fersk fisk.
Og så vil vi samtidig sende en flaskeposthilsen til Linn og gratulere så mye med dagen.

1 kommentar :

  1. Flaskepost tar litt tid, TUSEN TAKK på etterskudd! Vanlig post derimot går jo så det koster- fikk kort for over en uke siden! Er på skype i kveld.

    Kjekt med alle desse komunikasjonsformane ja:)

    SvarSlett