torsdag 12. august 2010

Når mannen skulle stelle heime

Men jeg er da ingen baker…..
Admiralen har jo dratt nordover på husmorferie. Og når enkelte i nøden velger å spise fluer, så nøyer skipperen seg med selvbakt brød. Nå har jeg sikkert ferskt brød i mange dager framover..

Ellers så har været vært akkurat stabilt nok for polering. Sola er brutal mot gelcoaten i tropene.
Den ene gasflaska ble sendt av gårde for fylling og kom tilbake godt og vel full. Det poffet i sikkerhetsventilen så jeg måtte slippe litt på trykket på den. Så nå er den ned på den vekta den skal ha ifølge min enkle fiskevekt. Men det kan jo hende at den er kalibrert for å vise for mye så fisker’n skal bli fornøyd, hvem vet.
Neste aktuelle dieselpumpe er antagelig i Uruguay, så her var det greit å fylle tanken helt opp. Fikk låne ei tralle og 190L diesel i kanner gikk greit fra naboanlegget her.

3 kommentarer :

  1. Imponert! Ser du har taket på muffinsrundsykkene også. Hva gjelder resten av innlegget; Det ække fullt før e renner over:)

    SvarSlett
  2. Trollsås: dumt å ta det bilde, blir vel fast ansatt hos baker`n nå:D...burde i alle fall la være å bruke symaskin - kan hende du får til det også...snart ligger admiralen bare på soldekk;);)...dere mangler forresten hengekøye...og en Hr. Nilsen opp i masta! (Juleønsker??)

    SvarSlett
  3. Ekte apekatter kryr det jo av her. Men admiralen har ikke vist større interesse for disse enn hun gjør for hunder og katter. Hun greier seg med den apekatten hun har ombord.

    SvarSlett