torsdag 19. mai 2011

Radiokontakt

Vel overstått 17. mai feiring og mange takk for hilsner både via SMS og som kommentarer til bloggen. Det kan se ut til at den ene kommentaren inneholder en link til Youtube, men den får vi se senere når vi kommer til land og får internett igjen om noen uker. Her går det jo i seiling døgnet rundt så vi slo ikke ut hverken håret eller tenna, men fersk julekake a-la Linn smakte godt.
Vi har etter hvert fått mye glede av kortbølgeradioen. Fiskestangantennen som knakk i den sterke vinden på Robinson Crusoe øya fikk vi heldigvis lappa sammen igjen. Selv om den nå ble litt kortere klarer vi allikevel å få kontakt med bl. annet Leif, LA3ZH, i Kristiansand for daglig væroppdatering og posisjonsrapport. Og ikke nok med det, for øyeblikket er det så gode forhold at det er akkurat som å snakke i telefonen. Vi har faktisk bedre forhold til Norge enn til andre båter nede i Patagonia.
Ganske fantastisk, avstanden tatt i betraktning. Vi sender tross alt med en liten sender og med en enkel antenne som selv McIver ville misunt oss.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar