torsdag 4. mars 2010

Variabel fiskelykke

I går formiddag fikk vi napp av en gullmakrell på kanskje en til halvannen kilo. Men da vi var i ferd med å sveive den forsiktig inn, fikk vi se en sigdformet ryggfinne rett ved fangsten vår, et rykk i snøret og så var både fisk og sluk forsvunnet. Etter det vi kan se av fiskeboka, kan det se ut til at det var en sverdfisk som stakk av med fangsten vår. Men utpå ettermiddagen fikk vi halt inn en ny gullmakrell på drøye to kilo, så da var i hvert fall middagen redda.
Ellers så har vi hatt fine seilforhold de siste døgnene og selv om bølgehøyden nå har økt til tre til fire meter så har vi det fortsatt bra.
Å være mannskap på to fungerer greit. Vi sover og holder vakt med en 3-timers skiftordning på natta og ved behov prøver vi å få oss litt tilleggssøvn i løpet av dagen. For å holde nattvakta våken, sper vi på med bøker, film, lydbøker og Sudoku.
Dagene går med til vanlige gjøremål. F.eks. kan matlaging i 3-4m bølger være en utfordring for seg. Ikke bare at det skakker, men det er ganske mye bevegesle hele tiden. Men gode og mette blir vi hver dag.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

1 kommentar :

  1. Høres ut som om vaktsystemet fungerer :)

    SvarSlett