lørdag 13. mars 2010

I land på andre sida av dammen

Det var godt å komme i land igjen. Vi ankom Cabedelo  i Brasil i 5-tida lokal tid i dag tidlig. Det er en liten marina et stykke opp i ei elv, ca 7nm inn fra kysten. Det vil si at elva går parallelt med kysten et stykke og det er bare en landtange som skiller elva og havet her vi ligger. Marinaen drives av en franskmann etter det vi kan skjønne og her ligger bare langturseilere og noen fastgrodde båter. Liten og lokal plass og som så langt ser ut til å være trivelig. Vi skal sjekke inn i Brasil her, men det får vi ikke gjort før tirsdag for Imigrasjonskontoret har kontortid bare tirsdager og torsdager. I tillegg er det tollmyndigheter, helsemyndigheter og havnemyndigheter som skal ha sine papirer og kopier.
Det er i overkant varmt for en stakkars nordboer, men alt er sikkert bare en overgang får vi håpe.
Etter to uker i sjøen med lange nattevakter og seiling døgnet rundt så er overtidsbudsjettet sprengt så vi måtte ta på oss spaserskoa med en gang og ta en tur på land for å få litt tresmak ut av baken og avspasere litt.
Nå ser vi fram til å få en hel natts sammenhengende søvn i ei seng som ligger i vater og helt stille.

1 kommentar :

  1. Gratulerar! Måste kännas skönt att ha genomfört seglatsen och lugnt och fint verkar det ha gått. Följer er vidare seglats med stort intresse. Lennart i Ljungskile

    SvarSlett