søndag 14. mars 2010

Dyretransport

Vi har sett mange forskjellige transportmåter til sjøs, men denne er vel en av de sjeldne. De grunne elvebåtene med gressklippermotor og flere meter lang propellaksel fyker frem og tilbake og er områdets taxibåter ser det ut til. Det tok litt tid å få hesten ombord på stranda og det ser ut til at det er full konsenstrasjon for å sørge for at hesten blir stående helt still. Og så vi som alltid har hørt at aldri mer enn en skal stå oppreist av gangen i liten båt. Ikke har de på vester heller.
Vi takker for både mailer og innlegg til bloggen. Veldig hyggelig å få tilbakemeldinger og høre nytt.
Apropos bloggen, så har vi forstått at prosedyren med å legge inn kommentar kan være plundrete og det er vi enige i, men vi får gjort lite med det. Skal prøve å gi en liten forklaring på fremgangsmåten:
-Gå til kommentarfeltet og skriv kommentar.
-Velg profil. Her kan man velge "navn og epostadresse", men det holder å legge inn kun navn, epostfeltet kan stå tomt. Alternativt kan "anonym" velges og så heller skrive navnet under i kommentaren.
-Trykk "legg inn kommentar". Den krypterte teksten som kommer opp må gjentas i feltet og så skal det bare være å avslutte med "legg inn kommentar" igjen, hvis man ikke ønsker å se forhåndsvisning av hvordan kommentaren vil vises.
Lykke til!

1 kommentar :

  1. Geir T. Christiansen15. mars 2010 kl. 11:22

    Det må være en brasiliansk havhest det der ..

    SvarSlett