torsdag 11. mars 2010

Flaskepost

Epost er en fin oppfinnelse og at vi har muligheten til å sende og motta dette når vi er til havs er vi veldig fornøyd med. Vi takker for epost underveis, noe vi setter stor pris på. Vi får også kommentarene til bloggen tilsendt som epost så vi kan følge litt med.
Men vi får ikke sendt og mottatt brev, pakker etc. og i dag skulle vi så gjerne ha sendt en bursdagshilsen til Kim på Svalbard.
Linn har funnet løsningen og synes absolutt at vi burde få oss en flaskepostkasse på båten. Hun har til og med en prototype klar i Styrofoam så ikke posten går til bunns hvis postkassa skulle falle i vannet. Ikke dumt.
Bare å skrive adressen på etiketten og akkurat nå har vi adressen "Sydatlantern 05S/32W".

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

2 kommentarer :

  1. Hei på dere. Godt å lese dere:) Nå begynner vi å kjenne antydningen til vår her og det er deilig.En kan se for hver dag at snøen avtar og sola har vært nydelig noen dager. Men noe Afrikavariant må vi nok vente lenge på. Og grattis med Kim! Det synes suttern ikke lenge siden de var små gutter i barneparken, og hos dere med hjemmelagde "våpen" av skipper`n. Og se nå, voksne flotte karer.Og for ikke å glemme lille krølltoppen.Litt mimring var det.:) Vi følger med på eventyret,og vi ønsker dere fortsatt god tur. Inger Lise

    SvarSlett
  2. Synes så absolutt dere burde få dere flaskepost-kasse;);) //trollsås

    SvarSlett