mandag 2. september 2013

Mot Kupang

Vi befinner oss midt i Timorsjøen på vei mot Kupang på Vest-Timor i Indonesia.
Slusingen ut av marinaen i Darwin gikk greit og i denne varmen er det deilig å komme ut på åpent hav igjen.
Temperaturen i Darwin har ligget på rundt 33 grader de dagene vi har vært der. Akkurat som på New Zealand så merker vi at sola ordentlig svir. Det er nok noen store hull i ozonlaget noen plasser.

Ikke så mye annet å melde om.
Det var en hval oppe og vaket en dag.
Og lenge etter at vi ikke kunne se land lenger dukket det jammen opp en "black-banded seasnake" i kjølvannet vårt igjen. Heldigvis slapp vi å få den i slepegeneratoren denne gangen, men det frister så absolutt ikke å stoppe for å bade.
Og naturligvis så besøker Australsk Customs oss hver dag og skal ha en liten prat på VHF'n. Hver dag det samme; Navn på båt og hjemmehavn (som regel må dette staves), "last port of call" og "next port of call". Men alltid en høflig tone så det er helt greit.

Litt variable og dårlige seilvinder, men det skal ta seg opp de siste par dagene vi har igjen til Timor.

Alt vel ombord.

2 kommentarer :

  1. Hei på dere. Ja vi sier bare WOW over det vi leser. Godt alt er bra med dere og det er det med oss òg! sender dere en mail etter hvert med litt nytt fra heimen. god tur videre:)

    SvarSlett
  2. Ja, hei. Joda vi har det bare bra. Vi er vel framme i Kupang. En stor kulturforandring fra der vi har vært i det siste, men folket her er veldig blide og hyggelige.

    SvarSlett