søndag 30. mai 2010

Brasilianere og mat

Innimellom prøver vi å få unna litt vask og vedlikehold. I dag var det både klesvask og båtvask. Riggen fikk seg også en sjekk samt at masta fikk et strøk olje igjen.
Sola tar hardt på her. Vi tok i bruk et helt nytt flagg da vi dro fra Kanariøyene andre uka i februar og det er alt helt utslitt. Det begynte å bli frynsete allerede midt i april, mens det i Middelhavet holdt et helt år.

Susie holder koken. Vi lurer på hvor hun henter all energien fra. Siste lørdag hver måned arrangerer hun en stor lunsj i klubben for medlemmer og vi ble naturligvis også invitert. Timene går fort i godt lag og det ble mørkt før vi brøt opp.
Sent på kvelden banket det på båten. Det var Susie igjen som kom med blomsterbukett. Etter noe rydding fra et annet arrangement ble det blomster til overs og da tenkte hun naturligvis på oss. Veldig hyggelig. Ikke hver dag vi har blomster i båten akkurat, men det går fint når vi ligger i havn.
Som sagt før så er brasilianerne glade i god mat og aller helst mye. I tillegg er de veldig sosiale og det ser ut til at de benytter en hver anledning for å komme sammen og spise godt.
Nå har det vært kortbukseføre i flere måneder og vi er spente på om de andre klærne i skapene har krympet. Det må i så fall være på grunn av varmen og fuktigheten.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar