søndag 6. februar 2011

Hyggelig gjensyn med SY Taurus

I går ettermiddag kom også den østeriske båten SY Taurus til Ushuaia. Vi dro samtidig fra Mar del Plata og selv om vi ganske snart mistet hverandre av syne så har vi hatt radiokontakt to ganger hver dag i snart en måned. Det er en god trygghet for oss begge samt at det er hyggelig. Taurus ble liggende en uke på Isla de los Estados og halve tiden sviktet mailsystemet deres og vi har derfor gitt dem værmeldinger via radio.
Det ble et hyggelig gjensyn i går og en munter og fin middag sammen i byen.
Ellers går det på bunkring og klargjøring om dagen og i dag tok vi ombord de første 300L med diesel. Regner med mer på mandag. Admiralen skriver lange handlelister for å sørge for nok proviant for 3mnd framover. Selv om vi håper på å få tilgang til matvarer før den tid så er det nødvendig å ha en god sikkerhetsmargin. Det blir noen kilo av ditt og noen kilo av datt. Skal vi f.eks. spise kornblanding eller havregryn til frokost, så blir det 25kg bare av dette. Og  det var kun frokosten. Og så skal det stues bort.
Det ustabile været har imidlertid gjort at vi har måttet sette bort klesvaska denne gangen.

6 kommentarer :

 1. Hei! som regnemester så ser det ut til at vekten på admiralen & skipperen 3 mnd fram vil være en ligning med 2 ukjente etter så møe havre.

  SvarSlett
 2. Nå har ikke vi noen ukjente ombord og spiser vi godt med havregryn til frokost så kan vi jo tygge drøv til lunsj.

  SvarSlett
 3. Flott innlegg på teknisk blogg! Skal bli gøy å høre om den nordlige varianten med overlevelsesdrakt og "innsvømming" av tauene funker der nede og.

  SvarSlett
 4. Ja, med draktene har vi i hvertfall alle muligheter.

  SvarSlett
 5. Trollsås:...vi er ikke så opptatt av vær og mat og sånn, he,he... vi lurer heller på hvor dere har satt klesvaska hen...?:)

  SvarSlett
 6. Ja, det var det da. Det lurer vi også på, men vi finner den vel igjen....

  SvarSlett