mandag 12. oktober 2009

Cartagena igjen

Vi hadde en fin mellomstopp på øya Tabarca et stykke syd for Greenwich. Øya er den minste med permanent bosetting i Spania og kjent for sitt marinereservat. Flott klart vann og det var masse båter og folk i området. Det er fortsatt over 22 grader i det klare fine vannet og spanjolene holder sesongen ut. Det regnes faktisk ikke som lavsesong i enkelte av havnene her før 1. november. Overraskende mye båter på sjøen hver dag.
Vi har nå kommet til Cartagena igjen, nøyaktig 11 måneder siden vi var her sist. Vi likte oss godt her forrige gang og det er en flott by å komme tilbake til. I marinaen er det vaskemaskin også så den skal få kjørt seg. Lenge siden sist vi hadde tilgang til sånn luksus.
Vi prøver å holde et jevnt tempo sydover nå siden strekningen ned mot Gibraltar er mer å regne som transportetappe siden vi seilte samme strekning nordover i fjor høst.

1 kommentar :

  1. Begynner å nærme seg lavsesong her også. Tempen ligger stødig rundt 3-6 kalde og sørpa kommer så smått fram innerst i vikene. Kos dere med bading og klestørk!

    SvarSlett