fredag 1. april 2011

The Patagonian Cruisers Net

Wolfgang er en tysk, tidligere langturseiler som nå har slått seg ned i Chile. Men han holder fortsatt kontakten med miljøet og kjører daglig et radionett for seilerne. Hvem som helst kan melde seg inn. Hver dag kl.0900 lokal tid kaller han opp båtene etter tur og registrerer posisjon, eventuelle tips eller spørsmål. Her deltar båter fra Pitcairn i nordvest til Antarktis i syd og Mar del Plata i nordøst og naturligvis båtene her i Patagonia som ønsker å være med.
Han har også et bra kontaktnett og hjelper til med det som måtte være. Han sørget bl.annet for at det var reservert diesel for oss i Puerto Eden da vi kom dit.
En flott jobb han gjør og en god sikkerhet.
Vi har også stort sett hver morgen kontakt med norske Per i Freydis som vi ble kjent med i Las Palmas for over et år siden samt østerriske Taurus og spanske Badoc har vi stort sett kontakt med hver kveld. Vi har kun sett en seilbåt siden vi var i Magellan og det var en fransk båt vi møtte i Canal Sarmiento på vei sydover. Så det er veldig hyggelig med en daglig liten prat med andre båter.
Vi ligger nå i Caleta Ideal, se posisjonsrapport, klar for kryssing av Golfo de Penas som er et åpent havstykke vi må over og rundt en odde før vi igjen kan gå inn blant øyene på nordsida. Været kan tilsi at det er mulig med kryssing i løpet av helga.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar