onsdag 29. september 2010

Veteranbilutstilling


Colonia del Sacramento er den eldste byen i Uruguay og ble egentlig grunnlagt av Portugiserne. Dette for at de kunne ha bedre kontroll på sine rivaler Spanjolene som regjerte i Buenos Aires, rett over bukta.
I dag er byen et populært turistmål med sin gamle bydel.
Bilparken generelt i Uruguay er ganske bra, men det er noen veteranbilentusiaster her også som liker å stille ut de flotte bilene sine. Ikke nok med det, rundt om i den gamle bydelen er det også noen veteranbiler permanent plassert for å fremheve den gamle stilen. Skal jo naturligvis ikke se bort i fra at eierne en gang i tiden har fått en så saftig parkeringsbot at de har funnet det mer riktig å la bilen stå.
En av dem er til og med benytta som et ekstra bord under tak for en av restaurantene. Kanskje for å dekke parkeringsavgiftene.
Det siste bildet viser en noe avblomstret bil som sikkert tar seg bedre ut når den står i full blomst.
Ellers så hadde vi en del regn i går og i natt. Og det vil i følge instruksen til admiralen si; ”dager med vær som ikke kan benyttes til utendørs aktiviteter skal brukes til miljøhevende tiltak innendørs”. Det vil i praksis si at admiralen hiver seg på kjevla og i går var resultatet heldigvis kanelboller og skipperen kunne trekke et lettelsens sukk.
Ikke nok med det, vi fikk også til noen runder med Yatsy med Kim i Bodø via Skype og regneark på Google Docs som vi kan følge parallelt. Dagens teknologi er fantastisk.

1 kommentar :

  1. Med dårlig internett og masse opplevelser er det lenge siden vi har gitt kommentarer eller meldinger til dere. Nå er vi nettopp kommet til Mohammedia i marocco - og her fungerer faktisk nettet utrolig bra! Har fått oppdatert litt på bloggen og lagt in noen bilder (som tar sin tid :)) Ønsker bare å si at vi fremdeles følger dere på turen og leser med stor interesse det dere skriver. Nå er det natta her - vi "snakkes" Ha det fint og kos dere fortsatt :)
    Hilsen Per-Arne og Kari-Anne

    SvarSlett