lørdag 23. juli 2011

Bora Bora

Så mange båter med turkise skrog spør vi oss selv når vi seiler inn gjennom revåpningen på Bora Bora, en av de nordligste av Selskapsøyene. Men nok en gang viser det seg at båtene som ligger for anker har vanlige hvite skrog og at det er vannet som på avstand gir skrogene fargen. Vi har sett det samme med hvite sjøfugler som får denne fargen på undersiden når de seiler over vannet.
Vi forlot Huahine for et par dager siden og seilte innom en marina i Raiatea hvor vi skal  få tilsendt noen deler vi trenger til vind- og slepegeneratoren vår. For at dette forhåpentligvis skal gå i orden trenger de kopier av pass, båtdokumenter, tollinklareringspapirene våre og innsjekkingspapirene til Fransk Polynesia. Så gjenstår det å se om alt går i orden og delene kommer i løpet av neste uke. Delene er i hvert fall underveis og antagelig på Tahiti nå. Vi krysser fingre for at de ikke stopper i byråkratiet der, men blir sendt videre opp til Raiatea.

Vel innenfor revet på Bora Bora satte vi kursen for en ankringsbukt ved en av de små øyene, motusene, syd for revåpningen. Vi hadde regnet med at det skulle være fullt av båter og stor aktivitet i denne atollen. Overraskelsen var stor da det viste seg at bukta vi kom til var helt stille og fredelig, ikke så mange båter og vi kunne slippe ankeret på 10m.
Nå får vi utforske Bora Bora noen dager og se om vi kan si oss enige i at dette er verdens vakreste øy, som den flere ganger har blitt kåret til.
Og så det viktigste i dag ; Gratulerer så mye med dagen Linn!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar