fredag 15. oktober 2010

Barlovento

På vei til skolen.....
Det kan jo nesten se sånn ut, men det er nok heller en utflukt på jakt etter mat, eller rettere sagt; klar for en tur til butikken.
Vi er fortsatt i Yacht Club Barlovento og lider ingen nød så langt.
Dette er i området San Fernando, forstad og boligområde noen kilometer nordvest for sentrum av Buenos Aires. Som sagt tidligere, så er det flere tusen båter i klubbene langs elva Rio Lujan, fordelt på områdene San Isidro, San Fernando og Tigre.
Yacht Club kan kanskje høres litt rart ut, men det er sånn det fungerer her i Sør-Amerika. Det er veldig få vanlige marinaer, men nesten bare klubber med fine anlegg og mange ansatte. For mange av medlemmene så er nok det sosiale like viktig som seilsporten. Særlig i helgene er det mye folk her. Store tumleområder og anlegg for unger og et flott grillområde hvor det var fullt med familier både lørdag og søndag.
Det eneste problemet de har her er at det er veldig grunt. Klubben har derfor sjalupper med døgnvakt som frakter folk ut og inn til båtene sine. Hvis vi ikke praier en av dem direkte så er det bare å kalle dem opp på VHF'n så er de kjapt på plass.
Mens det i Brasil nesten ikke var tilgang på båtutstyr, er det her mulig å få tak i alt mulig av utstyr og tjenester man måtte ha behov for.

4 kommentarer :

 1. Jada, det kommer snart. Har vært på posthuset tidligere i dag.

  SvarSlett
 2. Flott! massor av läsning för oss som just korsat Pölen utan att ha särskilt stor koll på vad vi skall här å göra på östkusten av Atlanten, mer än att vi skall på bröllop i veckan. Vi läser in oss på er rute och seglar på neråt. Kanske syns vi neråt Hornet längre fram. Vi hade plan för det redan denna säsong men det får nog bli nästa. Kusten är ju lång och fin :) Fortsatt god tur!

  SvarSlett
 3. Det blir nok fint med noen dager med fast grunn under føttene og litt strandliv før dere fortsetter sydover.
  Gled dere til mange fine opplevelser nedover kysten. Ha en fortsatt fin tur!

  SvarSlett