fredag 17. mai 2013

Hipp Hipp Hurra

Aller først vi få gratulere alle hjemme i Norge med dagen i dag!

Det er andre gangen vi feirer 17.mai til havs på overseiling i Stillehavet. Skal tro om det kan kalles tradisjon?
Siden det ikke er verken pølser eller is tilgjengelig, så stiller admiralen opp, tradisjonen tro her i Stillehavet, med nybakt julekake ala Linn med mye tørket frukt og nøtter i. Selv om det er lenge siden påske og jula da formelt er slutt, så kan vi love at det smaker med nybakt julekake til havs også.

Stillehavet har levd opp til navnet sitt de siste par dagene og vi har måttet ofre litt til petroleumsgudene, men vi har definitivt kommet opp i varmen igjen. I dag måtte vi stoppe og ta 17. mai badet i det 23 grader dypblå havet. Herlig

Fiskelykken var nær ved å slå til i ettermiddag. Den peneste Mahi-mahien vi har hatt på kroken noen gang takket for seg da vi skulle ha den opp i båten. Er det det som kalles skitt fiske? Kanskje ikke den største vi har hatt på kroken, men denne hadde også en flott blåfarge vi ikke har sett før.
Vel, vel da får vi se lenger ned på 17. mai menyen og velge noe annet i stedet.
Vi plukker daglig noen flygefisk på dekk, men både størrelse og antall bidrar ikke vesentlig til husholdningen akkurat. På dagtid ser vi dem stadig ta seg en liten flytur før de tryner inn i en bølge. For å si det sånn så har de en lang vei å fly før de blir like elegante som albatrossen.

Forresten så har det en periode dessverre vært vanskelig å få lagt inn kommentarer på bloggen. Vi beklager dette, men det er nå rettet opp, så det er bare å legge inn kommentarer igjen.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar