mandag 7. november 2011

Statistikk

Vi er gledelig overrasket over at så mange finner interesse i å følge oss på www.kilico.no. Og på bloggen vår kan vi også få statistikk over hvor leserne våre kommer fra. At det jevnlig er lesere fra mange forskjellige land synes vi også er veldig hyggelig.

Vi har kommet oss vel tilrette her vi ligger midt i smørøyet i Whangarei. En hyggelig by med gangavstand til det meste og det ser ut til at det er mulig å ordne det meste som har med båt å gjøre.
World Cup i rugby har gått av stabelen i Auckland i år og New Zealand var ikke snauere enn at de stakk av med seieren etter å ha slått Frankrike i finalen. At rugby er en så stor sport på verdensbasis hadde vi ingen anelse om fra før og den blir sikkert ikke mindre her i landet etter seieren.

Og vårt gode inntrykk av landet og Kiwiene blir bare forsterket for hver dag.
Av New Zealands drøye 4 millioner innbyggere bor 3mill. på Nordøya og 1 mill. på Sørøya. Landet er verdens mest geografisk isolerte land og nærmeste nabo, Australia, ligger 2000km unna. Opprinnelig var landet bebodd av Maorier som nå bare utgjør snaue 15% av befolkningen.

1 kommentar :