tirsdag 8. juni 2010

Arbeidsuhell

Brasilianerne er flinke med kjøtt og mye annen mat, men én ting er de dårlige på og det er å bake brød. Det daglige, ferske brødet består av kun pølsebrød. Ikke en gang rundstykker eller baguetter er det mulig å få tak i og i hvert fall ikke grovbrød.
Nå er vi jo så heldige at vi har egen baker i Kilico. Det har riktignok skjedd at baker’n har vært så opptatt med klesvask, at det går som på bildet når deigen står til heving, men det får ikke hjelpe. Ferskt brød smaker godt uansett.
Det er jo snart midtvinters her. Temperaturen i natt var helt nede på 12 grader og vi har måttet finne fram dynene igjen. På dagtid er det fortsatt kortbukseføre og badetemperaturen er det ingen ting å si på foreløpig. Men nå er det jo bare to uker til sola snur og det går rette veien igjen.

6 kommentarer :

  1. Hmm, minner om brødbakst på grensa det der.. Jaffal ikke no gæærnt med gjæren:)

    SvarSlett
  2. Ja, gjærprodusenten burde være interessert i bildet som reklame. Og brødet er kjempegodt!

    SvarSlett
  3. Jassååå! er e kommet mjæl i båten igjen nå??
    da har dekann det koselige tenker jeg!

    SvarSlett
  4. Veeeeldig fint med egen baker ombord. Da vanker det stadig både ferskt brød, skillingsboller og pizza

    SvarSlett
  5. Her er det også 12 grader nå kl 23.49 og snart snur sole den "gærne" veien;) Lykke til videre med baksten;)))

    SvarSlett
  6. hilsen Trollsås

    SvarSlett