lørdag 19. juni 2010

Vi fant, vi fant!

Det var med vemod at vi i fjor hørte at produksjonen av det tradisjonsrike sjokoladepålegget HaPå skulle opphøre. En aksjon på "fjesboka" med protest mot nedleggelsen, fikk heldigvis en annen produsent til å ta opp igjen produksjonen. Godt å se at markedskreftene bestemmer og at barndommens favorittpålegg er reddet. 
Vi var ikke så lite overrasket da vi fant igjen produktet i Brasil. Denne gang på en bufé-restaurant i Rio de Janeiro. Helt identisk produkt, men under navnet Doce de Leite. Men her sto det på dessertbordet i store fat. Skipperen kan skrive under på fruktsalat med HaPå smaker helt fortreffelig, mens mannskapet prøvde HaPå med krem til og det smakte også godt. Hva som er sunnest og best er jo opp til den enkelte.
Som bildet viser så finnes det i butikkene også og legg merke til etiketten; her skal den spises med skje. Og så vi som trodde HaPå var helnorsk da gitt.
Etter det vi vet så skal produktet være enda mer populært i Argentina.

2 kommentarer :

  1. skal si fruktsalaten får gjennomgå! går ut i fra at dere sparer på de tomme boksane til sylting og safting?
    nå er jeg forresten hjemme i eksotiske Sommerfjord, og er å treffe på Skype rett som det er

    SvarSlett
  2. Ja, fruktsalat er en hardfør rett viser det seg, men plasbeger egner seg ikke akkurat til sylting. Fortsatt ustabilt nett rundt omkring, men plutselig dukker vi også opp på Skype.

    SvarSlett