søndag 27. juni 2010

Grilling på stranda

Graham og Joan i S/Y Karma hadde avtalt å møte den argentinske båten S/Y Ypake i ei bukt på Ilha Grande i går og inviterte dermed alle til grillfest på stranda i dag.
Argentinerne er en familie på 5 med to døtre på 9 og 13 og en sønn på 17, samt labradoren Max og katten Sofie om bord. Båten er på 35 fot og er egentlig langt fra ferdig innredet. De er på vei nordover og planen er å gå Nord-Vest passasjen, nord for Canada og Alaska, så Stillehavet ned til Cap Horn og opp til Buenos Aires igjen.
Alle tre ungene har skole om bord og vi forsto at det noen ganger kunne være vanskelig å motivere seg for skole når sol og badevann lokker mer utenfor.
De kommer egentlig fra Calafata som ligger syd i Argentinas innland og ved foten av Andesfjellene. De regner med å være borte et par år og storkoser seg naturligvis. Nå skal de være i Ilha Grande området i ca. 6 uker før de fortsetter nordover.
I tillegg til å være en dyktig sveiser er Graham også en super grillmester så det ble en flott ettermiddag på stranda med mye god mat. Max lå tålmodig med sitt lengselsfulle blikk og snuste inn den gode grillukta, men måtte pent vente på eventuelle rester.
----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

2 kommentarer :

  1. Trollsås; det er skipskatt de har da...,he,he og de har jo seks klør. Skjønner at folk kan ha med bikkja, men katta...;)))

    SvarSlett
  2. Lillian er enig og sier "ja, fytti katta"!

    SvarSlett