fredag 17. juni 2011

Grilling med griser

En flokk med griser og frittgående høns var ikke akkurat det vi hadde forventet å møte på en ubebodd stillehavsøy.  Det må være fint å være frittgående gris i dette paradiset.
Det kryr også av fisk i alle regnbuens farger, både store og små på revene rundt øyene her. Men ikke alle er spiselige. En del av dem er infisert med cigutera, en sykdom som enkelte fisker kan få ved revene. En type fisk kan være spiselig på ett rev og giftig på et annet. Det blir omtrent som med blåskjellene på norskekysten. Derfor må man først sjekke med de lokale for å være sikker.
Mark og Maria hadde skutt noen fisker på revet som de var ganske sikre på at ikke hadde denne sykdommen og inviterte oss på grilling på stranda. Og her var det også en griseflokk og en del høns som går fritt.
Kokosnøtter er det nok av og vi fikk åpnet noen for å ha drikke til maten og spise kokoskjøttet etterpå. Dette var også noe som grisene likte så vi måtte dele noen nøtter som vi lot dem få. Skal tro hvordan ribba smaker med sånt kosthold.

4 kommentarer :

 1. Betina: He,he -tøft!...åssen går det med tante Lillian i denne dyreverdenen?

  SvarSlett
 2. Det er derfor tante Lillian ikke sitter, men er på bena sånn at hun kunne springe fort når grisene kom.

  SvarSlett
 3. Hahah, så dere gjorde ikke det samme som Charterbåten i Puerto Williams?

  SvarSlett
 4. Du sier noe, men disse grisene må være griseheldige som kan rusle rundt på stranda hver dag.

  SvarSlett