mandag 6. desember 2010

Laaaang reise for Linn

På grunn av snø i Amsterdam ble flyet til Linn over 3 timer forsinket, noe som igjen førte til at hun mistet neste fly i Lima, Peru lørdag kveld.
Det ble en lang natt på flyplassen, men via KLM i Amsterdam, greide hun i løpet av natta å ordne billett videre med et annet selskap til Buenos Aires i går. Men det var allikevel på hengende håret at hun fikk komme med. Det meste er jo vanskeligere utenom kontortider og i helger.
Så med et halvt døgns forsinkelse og noen og førti timers reisetid så er hun endelig ombord i Kilico og gleden var stor.
Adventskalender med pakker var klar da hun kom. Men hun var ikke snauere enn at hun kvitterte med å dra opp en stor pose som inneholdt en komplett kalender til mor og far også.
Tror det gjorde godt med en sammenhengende natts søvn i horisontal stilling etter den lange turen.

3 kommentarer :

 1. Høres ut som en slitsom tur...men studenten har jo...laaaang ferie;)
  ...også så lite klær da, her sitter vi med maaaasse klær, 23 kalde!!
  Hva fikk dere forresten i kaldenderen i dag da? Fisk i tomat,he,he:)) Hilsen nissetroll(sås)a

  SvarSlett
 2. Ja, de klimaendringene.... Da er vel temperaturforskjellen sånn rundt 50 grader. Og i kalenderen så var det noe så u-Argentinsk som Kvikk Lunch og busstur til la Boca.

  SvarSlett
 3. Vi venter nå på kakelinna!

  Kakelinna er en betegnelse som brukes om en mildværsperiode som gjerne inntreffer i desember, før jul. Kakelinna er gjennom folketradisjonen nært knyttet opp mot Tomasmesse den 21. desember. I tidligere tider ble det hevdet at kakelinna skyldtes all bakingen – at alle ovnene forårsaket mildværet. I dag er denne folketroen forlatt, men begrepet brukes ennå.

  Har nå funnet ut hvorfor det er blitt så kaldt, det er fordi folk slutter med gamle tradisjoner som det å bake til jul:)))

  SvarSlett