torsdag 23. desember 2010

Julekake - julekake - hjemmebakt brød

Det ble en fin todøgns tur fra Buenos Aires og ned til Mar del Plata med sol fra skyfri himmel om dagene og klare netter med fullmåne.
Og med ekstra mannskap har vi levd det rene luksusliv om bord. Ikke bare en ekstra nattevakt som gjør at vi kan sove flere timer sammenhengende, men Linn liker også å lage mat. Siden det nærmer seg jul så stilte hun opp med fersk julekake to dager på rad, kransekake og nybakt brød. Ingen tvil om at det smaker minst like godt til vanns som til lands.
Det tar nesten et døgn ut fra Buenos Aires før vanndybdene blir mer enn 10m og med lite vind ble det også motorseilas det meste av det første døgnet. Når vi hadde lagt sjokoladevannet i Rio de la Plata bak oss, måtte vi bare ta en stopp for å få et etterlengtet bad. Utrolig deilig.
Rundt Argentinas nordøstre hjørne var det, ikke overraskende, motstrøm på 2 knop i noen timer. Kanskje det er på tide å skifte strømleverandør?
Det siste døgnet fikk vi flott seilvind og fortøyde i Yacht Club Argentino i Mar del Plata kl.0900 i dag morges.

1 kommentar :

  1. HEI TIL DEG LINN & co
    Så hyggelig og se deg igjen, du er jo like skjønn da som den lille jenta vi ble kjent med for, ja mange år siden:) Det var nok godt for de "gamle" og få deg nedover. mangler bare brodern nå da men han skal dere vel ha med dere via skype tenker jeg.Dere må hilse ham fra oss:) Vi skal være hos oss med våre og onkel Tore & co så det blir veldig hyggelig. Så nå er ribbestekinginga i gang for fullt. Og alle har vi det bra. Så vi ønsker dere en riktig GOD JUL og kos dere masse sammen.
    STOOOOR KLEM fra Inger Lise og olle Johnny.

    SvarSlett