mandag 8. november 2010

Kattefarm

Det er mye dyr og fulger i sør-Amerika, det har vi jo skrevet om før.
Katter er vel ikke akkurat så sjeldne dyr og til Lillians store fornøyelse så er det et tyvetalls katter som holder til på opplagsplassen her. Greit nok, men de har en lei tendens til å markere og gjøre fra seg over alt. Kanskje markeringsbehovet er større når de er så mange. Og de er naturligvis like mye oppe i båtene som rundt på bakken.
Men noen fordeler er det jo også. Her har vi i hvert fall ikke sett rotter enda. I den første havna vi var i her i Buenos Aires var det en del rotter og da måtte rottesperrene på fortøyningstauene fram igjen. De har vi ikke brukt siden vi var i Hellas. Flere av de greske øyene har jo et rotteproblem.
Som bildet viser så er det mer enn kattene som har fast tilhold her på opplagsplassen.
Med seks strøk epoxy og tre strøk med bunnstoff så sier vi oss nå i hovedsak ferdige med bunnjobben. Nå gjenstår bare å flytte alle støttene og behandle småflekkene.

2 kommentarer :

  1. Trollsås: kan bli for mange katter noen plasser,ja...akkurat nå skulle vi hatt et par katter til - ser ut til å være museår i år, og mus og rotter lager mer trøbbel enn katter:(

    SvarSlett
  2. Det er noen to uker gamle kattunger her også. Vi kan sende dem med flaskepost. Sikkert godt voksne musejegere når de kommer fram.

    SvarSlett