mandag 10. januar 2011

VM i 29er i Mar del Plata

Det har vært full aktivitet i Mar del Plata siden nyttår med VM i 29er klassen. Båter og ungdom fra mange land. En god del fra Europa, deriblant Danmark og Sverige, men vi greide ikke å finne noen norske deltagere dessverre.
Dette er raske båter og med friske vinder store deler av uka så har det sikkert vært mye fart og spenning på banene.
Været ser bedre ut i dagene framover og det er på tide å komme seg videre. Vi tok farvel med Oscar, vår lokale hjelper og kjentmann. Han bor her i Mar del Plata, men vi ble først kjent med ham i Madero i Buenos Aires. Han har vært til stor hjelp for å finne både det ene og det andre og kjørt oss rundt. Daglig er han i havna og steller med båten sin, alltid like blid og hyggelig og han er veldig interessert i hvordan vi har det i Norge. 
Det ligger 6 langturbåter her for øyeblikket og i hvert fall 5 av dem skal etterhvert sydover og en skal til Syd-Afrika. 
I går ettermiddag sjekket vi ut hos Prefectura og setter nesa sørover i dag. Det samme gjør den østerriske båten Taurus med Christoph og Barbara ombord.

1 kommentar :

  1. hei . en noe sen hilsen på det nye året men vi ønsker dere rt godt og spennende nytt år og en god tur videre.Vær forsiktige.
    Klem fra skolmar

    SvarSlett