fredag 15. januar 2010

Noen kommer og noen går

S/Y Exodus av Bodø med Audhild og Sigurd om bord sa farvel og satte kursen for Gomera og videre til Kapp Verde og Senegal før de vender baugen nordover mot Middelhavet. Vi hadde noen hyggelige dager sammen med dem etter at de kom tilbake fra julefeiring i nord. Før de dro hadde vi en hyggelig kveld i Kilico med sild og hjembakt brød, også sammen med Per og Cathy.
Selv om det tynnes ut langs bryggene her så kommer det også stadig nye båter.
Da ser det endelig ut til at watermakeren er i orden igjen. Vi leverte den jo 2. desember for motorbytte og fikk den igjen rett før nyttår. Det viste seg at reparasjonen var mislykket og det endte med at Katadyn sendte en komplett ny motor og pumpe fra Sveits. Denne ser ut til å fungere greit og vi håper at vi slipper mer tull med den. Nå er jo alle de vitale delene skiftet.
I morgen setter vi oss på flyet hjem til Sandefjord for et par uker. Det ser jo ut til at kulda har gitt seg også, men det blir nok merkbar klimaendring allikevel.
Det er ikke sikkert vi får lagt inn noen nye innlegg før vi er tilbake, men i begynnelsen av februar fortsetter vi igjen.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar