fredag 6. mars 2009

Monaco


Vi fikk tilbake membranen til watermakeren fra Katadyn i Sveits selv om UPS-transport ikke sto til forventningene denne gangen. Katadyn ytet god service og byttet membranen som garantisak uten diskusjon og hjalp til med å purre UPS som var trege.
Etter nesten to uker i Villefranche sa vi farvel til Kari og Svein i Unique og satte kursen for Monaco. Bilulykken der prinsesse Grace ble drept i 1982 skjedde faktisk like ved havna i Villefranche og er markert med en minnestein i veikanten. Da vi holdt på å rydde og skulle ta fortøyningene dukket jammen opp tollere igjen. Fullt rituale med papirer, men heldigvis ikke gjennomgang av båten denne gangen. Det er tredje gangen på mindre enn en måned vi har hatt dem på besøk.
Når vi først er på disse kanter, måtte vi bare innom Monaco. Selv om det er mye ”dill og dall”, er det faktisk en ganske fin by. Men alt er preget av ”jet-set” og luksus. Har vel aldri sett så mye ”fete” biler og store båter på en gang før. Store megayachter og seilbåter med rød ankerlanterne i mastetoppen for flytrafikken.
En tur oppom Casino måtte vi jo også, men vi nøyde oss med å ta bilder og nyte det flotte bygget og anlegget rundt.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar