fredag 25. mars 2011

Puerto Eden

Puerto Eden er omtrent halvveis på turen vår fra Puerto Williams til Puerto Montt. Det er flere uker siden vi snakket med folk "face to face". Vi har riktignok hatt radiokontakt med andre seilere daglig og ikke minst mail via radio og SMS via Iridiumen, så det er ikke så ille.
Puerto Eden er et utrolig spesielt samfunn hvor det bor ca. 280 mennesker og minst like mange hunder. Det er en ganske primitiv bebyggelse med enkle hus kledd med stålplater og gatene er plankeplattinger. En del jobber sikkert for Armadaen, Carabineriaet eller skoleverket og andre jobber som fiskere eller skjellfangere.
Vi sjekket inn hos Armadaen i den ene bukta og flyttet oss over til den andre bukta hvor bebyggelsen ligger.
Det er to-tre såkalte supermerkados, men utvalget i disse er ganske begrenset. Selv etter fem uker i ødemarka så har vi nok fortsatt minst like bra utvalg ombord. Men vi fant noen løk og litt til.
På skolen skal det være internett, men de har ikke strøm mer enn noen timer pr. døgn så vi har avtalt med rektor at vi kan komme i morgen kl. 10.
Vi fikk også gjort avtale om bunkring av diesel, også i morgen. Det vil si at vi har reservert dieselleveranse her via Patagonia Nett, mer om det senere.
----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

1 kommentar :

  1. Betina: Puerto Eden, med en gang jeg leste trodde jeg dere hadde kommet til puberteten, he,he,he

    SvarSlett