fredag 22. oktober 2010

Blomster og bier

Den norske langturbåten S/Y Empire, for tida i Australia, har seilt samme ruta som oss tidligere og vært en god inspirasjon i vårt rutevalg. Vi har hatt mailkontakt med dem flere ganger og fått mange gode tips og råd. Nå utvider de nok en gang mannskapslista og vi gratulerer så mye. 

Vi har det fortsatt bra ute i naturen her i San Fernando. Et yrende fugleliv med hektisk aktivitet nå på våren. Fuglene står for vekkingstjenesten ombord, gjerne i god tid før det blir lyst.
Mange nye arter for oss, men noen av dem har nok fjern familie i Norge også. Vi synes å dra kjensel på noen svaletyper og også en fetter til den norske vipa.
Det er ikke bare fuglelivet som vitner om årstiden. Løvtrærne har fått friske, grønne blader og dette treet, som vi ikke har funnet navnet på, står i full blomst med sine flotte flaskekostblomster.   

5 kommentarer :

 1. Trollsås: utrolig, at Gud tenkte på det også når han skapte verden; flaskekoster!!!!...det kommer menneske til å trenge;))
  Yrende fugleliv her også...er bare å begynne å legge ut fuglemat. Vært kaldt en stund minus 8 -10 kalde om morgenen, bare å fyre...igjen

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bryllupsdagen i dag 28/10!

  SvarSlett
 3. Hei på dere :) Dere er tydeligvis fortsatt på tur, helt ned til Australia! Høres fantastisk herlig ut, sol og varme! Her oppe i nord regner det hver dag og er kaldt. Snakket med Arne Gloppe her om dagen, han fortalte meg om denne siden, så man kunne følge med på hvor dere befinner dere:) Fortsatt god tur!
  (Det er Karoline som skriver, jeg er ikke så god på sånt enda!)
  Hilsen Karoline og Kjell :)

  SvarSlett
 4. Skikkelig hyggelig å høre fra dere. Det er riktignok et stykke igjen til Australia, men vi trives fortsatt godt på tur. Ha en fortsat fin høst og innspurt til jul.

  SvarSlett