onsdag 26. mai 2010

God service

Vi må nesten fortelle litt om Susie (dama i sort topp bakerst til venstre på bildet) som er en stor ressurs for oss besøkende her i marinaen.
Hun er født engelsk, men kom til Brasil allerede som 3-åring og så tidlig som i 1979 dro hun og mannen Renato på jordomseiling i 6 år. Siden har de bodd i båten sin her i Brasil, de 10 siste årene her i Charitas. Det vil si at de har bodd i båt i over 30 år nå.
Men hun glemmer ikke langturmiljøet og liker å holde kontakt med langturseilere. Hun hjelper oss med alt fra å kjøre å fylle gassflasker, gi oss råd og tips om hvor og hvordan vi finner alt vi ønsker å se her i Rio og kommer hele tiden med nye tips.
Når det er flere turbåter i havna, arrangerer hun felles samling i klubben hvor alle har med seg mat og så smaker vi litt på alt. Det ble et måltid med innslag fra både fra Thailand, de franske alper og middelhavskyst og Brasil, i tillegg til fra Norge.
Og på toppen av det hele så fylte hun i dag den én måned gamle bilen sin med dieselkanner og kjørte til byen og fikk dem fylt.
Hun inviterer oss med på både det ene og det andre, så det spørs når vi klarer å rive oss løs herfra.

4 kommentarer :

 1. Hørtes jo trivelig ut! Hva stilte dere med? Raspeballer, fredagsmiddag eller vafler med brunost?

  SvarSlett
 2. Flott dame med veldig bra service. Rio høres fantastisk fint ut :)

  SvarSlett
 3. Hva er vel mer norsk enn pizza med fredagsmat som fyll, en krans av raspeballer rundt, ertestuing, bacon og brunost på toppen. Man tager hva man haver....

  SvarSlett
 4. mmmmm---deilig :)

  SvarSlett