mandag 26. april 2010

Camamu

Kursen er satt syd - sydvestover fra Salvador og det er deilig å komme ut i sjøen igjen. Vi tok en liten overnatting ved Moro de Sao Paulo, en idyllisk odde med mange flotte feriehus og en gammel borg fra 1700-tallet.
Det ble riktignok en litt urolig lørdagsnatt med noe svell og rulling og en god del lokaltrafikk tett innpå båten, men ikke verre enn at det gikk greit.
Vi lettet anker før det ble lyst i dag morges og hadde en fin seiltur videre sørover til Camamu hvor vi kom oss inn som planlagt, før tidevannet snudde. For de som ønsker å finne stedet på Google Earth så er posisjonen S13.56.00 og W38.59.45.
Camamu kalles området rundt elvemunningen til Rio Maraú og har flere små øyer med palmer og flotte sandstrender og nå som det er helg så er det full fart og en god del folk.
Vi får et par litt lengre strekk sydover så vi får nok vurdere værmeldingene før vi bestemmer oss for når vi letter anker igjen.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

1 kommentar :

  1. Fant stedet/bilder på Google. Ser veldig fint ut der. Her (i Nordsjøen) er det kaldt grått og guffent. Det er vel unødvendig å si: Nyt tilværelsen ! Mvh Geir

    SvarSlett